Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Πειραιάς: Καρέ-καρέ το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 38χρονο ναυτικό

Από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η σοκαριστική στιγμή που 38χρονος πέφτει νεκρός στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στον Πειραιά.

Ο 38χρονος ήταν ναυτικός με καταγωγή από την Κρήτη. Λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα πήρε τη μηχανή να πάει στη δουλειά του στο λιμάνι του Πειραιά.

Διέσχιζε την οδό Αγχιάλου. Στη διασταύρωση με την οδό Αγίου Δημητρίου περνούσε ένα ασημί όχημα που λίγο αργότερα η μηχανή του 38χρονου καρφώθηκε.

«Το αυτοκίνητο, όπως το χτύπησε, γύρισε, έκανε σβούρες, χτύπησε την κολόνα και η κολόνα έσπασε την τζαμαρία».

Η μηχανή κυλιέται στην άσφαλτο μαζί με τον άτυχο ναυτικό. Σε κατάσταση σοκ βγαίνουν μέσα από το όχημα ο 23χρονος οδηγός μαζί με τον φίλο του που είχαν τραυματιστεί ελαφρά. Κάνουν μερικά βήματα προς τον οδηγό της μηχανής.

«Ήταν εντελώς αναίσθητος, δεν μπορώ να το περιγράψω».

Άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του ανθρώπου που οδηγούσε το αυτοκίνητο μιλάνε αποκλειστικά στο «Live News» στο MEGA. Ισχυρίζονται πως ο 38χρονος με τη μηχανή παραβίασε κόκκινο φανάρι.
«Κατεβαίναν τον δρόμο με το αυτοκίνητο και πετάχτηκε ένας με μία μηχανή ενώ είχε κόκκινο. Έπεσε πάνω τους, γύρισε το αυτοκίνητο και έπεσε σε κάτι κολονάκια σε ένα μαγαζί. Τα παιδιά με το αυτοκίνητο δεν έτρεχαν, ήταν μέσα σε στενό. Δεν είχαν πιει», ανέφεραν οι συγγενείς του οδηγού.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο 38χρονο, όμως δεν τα κατάφερε. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, δεν είναι το πρώτο τροχαίο σε αυτήν τη διασταύρωση καρμανιόλα.

«Το σημείο αυτό είναι ό,τι χειρότερο. Κάθε μέρα γίνονται ατυχήματα». Τα αίτια της σφοδρής σύγκρουσης ερευνά η Τροχαία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο χάρος βγήκε παγανιά: Οδηγός μετά από σύγκρουση, σκορπάει τον τρόμο στον Καρέα (βίντεο)

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 22 Απριλίου στον περιφερειακό του Καρέα, στο ύψος της Καισαριανής, όπου οδηγός τράκαρε το όχημά του και συνέχιζε να οδηγεί μ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ Ασημάκης, Ασημίνα, Ασημένια, Μένια, Μίνα Μαλαματή, Μάλα, Μαλαματένια, Ματίνα Δονάτος, Δονάτα,...

Φόρτωση άρθρων...