Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», αύριο Τετάρτη και κατά τις ώρες 19.00΄ έως 21.30΄, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος των κατωτέρω οδικών τμημάτων, καθώς και των καθέτων αυτών στην περιοχή του Δήμου Πειραιά.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

Ακτή Μιαούλη (Πλατεία Ρολογιού) – Σαχτούρη – Λ. Φρεαττύδος – Μαρίνα Ζέας – 2ας Μεραρχίας – Ηρώων Πολυτεχνείου – Δημοτικό Θέατρο (Πλατεία Κοραή – Τελετή) – Βασιλέως Γεωργίου Β΄ – Ακτή Μουτσοπούλου – Πλατεία Αλεξάνδρας – Ακτή Κουντουριώτου – Αλεξ. Παπαναστασίου – Επιδαύρου – Μικρολίμανο – Ακτή Δηλαβέρη.

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία, κάνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...