Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τροχαίο στο Πέραμα: Κρίσιμη η κατάσταση του 28χρονου και της 22χρονης

Ελλάδα

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 28χρονου και της 22χρονης που τραυματίστηκαν σοβαρά τα ξημερώματα των Χριστουγέννων σε τροχαίο στον Πέραμα.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 28χρονου, ο οποίος είναι αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό και του δεύτερου ποδιού του παιδιού του. Υπενθυμίζεται ότι από χθες οι γιατροί υποχρεώθηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια της 22χρονης.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμό και στο αριστερό», είπε ο πατέρας του 28χρονου, μιλώντας στον Alpha.

«Η κοπέλα έχει χάσει και τα δύο της πόδια και ευελπιστούμε να αναρρώσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού», πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού οδηγού.

Ο 28χρονος έστειλε μήνυμα σε όλους τους γονείς λέγοντας «σας παρακαλώ πολύ λίγο παραπάνω προσοχή εμείς οι γονείς στα παιδιά μας μας. Ο Θεός να προσέχει όλα τα παιδιά του κόσμου».

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 28χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρου Σχιστού και προσέκρουσε σε μπάρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και οι δύο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Φόρτωση άρθρων...