Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 17χρονη - Πήγε να της κλείσει το στόμα

Η Αστυνομία αναζητά τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή.

Θρίλερ εκτυλίσσεται στο Περιστέρι με τον θάνατο της 17χρονης κοπέλας μέσα στο διαμέρισμά της. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν τον νεαρό Πακιστανό φίλο της. Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Όμως, ο νεαρός αλλοδαπός από χθες το βράδυ είναι εξαφανισμένος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει από την Αθήνα καθώς φέρεται να έχει ενημερώσει τον αδερφό του για τις κινήσεις του. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μεταξύ της 17χρονης και του Πακιστανού. 

Τα πρώτα στοιχεία έκαναν λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Ωστόσο, η νεκροψία του ιατροδικαστή που έφθασε στο σημείο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Και αυτό γιατί ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη ασφυκτικού θανάτου, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια, ένδειξη ότι υπήρξε πάλη μεταξύ της κοπέλας και του εξαφανισμένου Πακιστανού. 

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, περιμένουν τη νεκροτομή αλλά και τη μαρτυρία του Πακιστανού για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Η 17χρονη που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ζούσε με τη μητέρα της και την αδερφή της.

Το τελευταίο διάστημα φέρεται να φιλοξενούσαν και τον Πακιστανό και αυτό, ήταν και η αιτία έντονων διαφωνιών με τη μητέρα της.

Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 17χρονη - Πήγε να της κλείσει το στόμα

Ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος στις 2:05 διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Κάτι που δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμή, για να σώσει τη ζωή της.

Ποια η σχέση της 17χρονης με τον μεγαλύτερο άνδρα που παραμένει άφαντος

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα όσα είπε φίλη της 17χρονης στους δημοσιογράφους, τους τελευταίους μήνες η κοπέλα είχε σχέση με έναν μεγαλύτερης ηλικίας Πακιστανό άνδρα, ο οποίος διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της με άλλα άτομα.

Τα μεσάνυχτα ο σύντροφός της πήγε στο σπίτι, όπου έμενε ο ίδιος μαζί με άλλα άτομα, έβαλε σε έναν σάκο ρούχα και είπε ότι φεύγει και από τότε αναζητείται.

«Ήταν φίλη μου, κάναμε παρέα ένα διάστημα», δήλωσε ένα νεαρό κορίτσι στην κάμερα για το 17χρονο θύμα.

Την είδε για τελευταία φορά προχθές, όπως ανέφερε η φίλη της.

«Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη», επισήμανε.

Δεν της είχε αναφέρει προβλήματα στη σχέση της με τον σύντροφό της.

«Ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήταν μαζί 4-5 μήνες, είναι από το Πακιστάν», τόνισε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Φόρτωση άρθρων...