Κυριακή
21 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Νέα βίντεο δείχνουν τους τρομοκράτες να βάζουν τη βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας

Ελλάδα

Σε νέες εικόνες βίντεο αποτυπώνεται η δράση τρομοκρατών στα Πετράλωνα. Ειδικότερα, εικονίζονται να τοποθετούν βόμβα σε τράπεζα στην περιοχή πριν από δύο μήνες.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2024 σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ο δράστης να κάνει μία προσπάθεια να παραβιάσει τα ρολά και στη συνέχεια αφήνει τον μηχανισμό χωρίς να τον ενεργοποιήσει και τρέχει.

 

trap1

Στο δεύτερο βίντεο, σχεδόν πέντε λεπτά αργότερα, πλησιάζει ξανά την τράπεζα, πυροδοτεί τον μηχανισμό και τρέχει προκειμένου να βρει τους συνεργούς του.

rap2

Στο βίντεο διακρίνονται δύο πεζοί να περπατούν προς το υποκατάστημα της τράπεζας και ο δράστης τούς ζητά να φύγουν καθώς πρόκειται να εκραγεί η βόμβα.

trap3

Στο τρίτο βίντεο φαίνεται ο δράστης λίγα λεπτά προτού φτάσει στην τράπεζα, να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο της γυναίκας και να ανεβαίνει στη μηχανή του συνεργού του και να κινούνται προς το σημείο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης -Απέσπασαν 305.789 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς, 9 συλλήψεις

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2022. Μετά από σχετική έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησα...

Φόρτωση άρθρων...