Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Ο 17χρονος αναγνώρισε δέκα άτομα που τον βίαζαν από την ηλικία των 7 ετών (Video)

Ελλάδα

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του πατέρα που βίαζε στα Πετράλωνα τα δυο ανήλικα - τότε - παιδιά του.

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τα όσα περιέγραψαν ότι έζησαν τα τρία παιδιά της οικογένειας στα Πετράλωνα.

Βιασμοί, κακοποιήσεις, από τον πατέρα τους και τον θείο τους αλλά και από άλλους, άνδρες και γυναίκες κατά τη διάρκεια οργίων. Στα επτά φαίνεται πως ξεκίνησε το μαρτύριο για το αγόρι, στα οκτώ για την αδελφή του, στα 4 για το μικρότερο αδελφάκι τους.

«Θεωρούσα ότι αυτό που ζω είναι φυσιολογικό, ότι συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες. Ότι παρόλο που δεν μου άρεσε πρέπει να το ανεχτώ γιατί αυτή είναι η μοίρα μου», δήλωσε ο 17χρονος.

«Από το 2008 ο «πατέρας» μου ξεκίνησε να με πηγαίνει μόνος για μπάνιο στη θάλασσα. Όταν επιστρέφαμε στο σπίτι στα Πετράλωνα, ο ίδιος έβγαζε τα ρούχα του, με έβαζε στην μπανιέρα για να κάνω μπάνιο μαζί του και με άγγιζε άσεμνα», περιέγραψε η 22χρονη.

Τους αναγνώρισε από τα «προφίλ» τους

Ο εφιάλτης, σύμφωνα με τα όσα λέει ο 17χρονος σήμερα γιος, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012. Πέντε χρόνια μετά έγινε η πρώτη καταγγελία στην αστυνομία με το αγόρι να υποδεικνύει πρόσωπα που αναγνώρισε στους φίλους του πατέρα του στο facebook.

Οκτώ εξ’ αυτών ταυτοποιήθηκαν, πέντε άνδρες και τρείς γυναίκες. Είναι ανάμεσα στους δέκα κατηγορούμενους μαζί με τον πατέρα και τον θείο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μετά την πρώτη καταγγελία το 2017, σύμφωνα με την δικηγόρο που εκπροσωπεί την 22χρονη κοπέλα, δεν έγινε άμεσα έρευνα από την αστυνομία στο σπίτι της φρίκης με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμα στοιχεία.

«Στο χώρο που καταγγέλλουν τα παιδιά ότι είχαν υποστεί ότι είχαν υποστεί, που καταγγέλλουν τα παιδιά ότι είχαν και άλλα παιδιά γιατί δεν διέταξε δημοσιοποίηση των ανθρώπων αυτών; μη τυχόν βρεθεί φωτογραφικό υλικό που υποστηρίζουν τα παιδιά ότι υπήρχε», υπογράμμισε η Δήμητρα Πλαστήρα.

Ο συγγραφέας που βοήθησε τα παιδιά

Κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης διαδραμάτισε ένας συγγραφέας, γείτονας της οικογένειας. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντιλήφθηκε την φρίκη που βίωναν τα παιδιά, κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοριού, το οποίο του εξομολογήθηκε όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.

Πριν από λίγες ημέρες, τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια υπέβαλαν μήνυση σε βάρος της μητέρας τους για συγκάλυψη.

«Μία ημέρα μάλιστα αφού είχα αρχίσει να εκμυστηρεύομαι στον συγγραφέα τα βασανιστήρια μου, η μόνη αντίδραση της μητέρας μου προς εκείνον ήταν να σχολιάσει χαζογελώντας: «Μήπως τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος» ανέφερε ο 17χρονος.

«Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει χρήματα, να κάνει τη ζωή της και προκειμένου να μην την ενοχλούμε μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου της και «πατέρα» μας», ανέφερε η 22χρονη.

Τον άνθρωπο που φρόντισε το αγόρι από την πρώτη στιγμή έχουν μηνύσει ο πατέρας και ο θείος για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή κατάθεση. Η υπόθεση βρίσκεται στην διαδικασία έκδοσης βουλεύματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...