Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πώς άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν 3χρονη που κατάπιε μπαταρία - Βίντεο - ντοκουμέντο

Ελλάδα

Μια δύσκολη επιχείρηση ανέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που κλήθηκαν να μεταφέρουν άμεσα ένα τρίχρονο κοριτσάκι που είχε καταπιεί μπαταρία στο Παίδων Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με το MEGA, η μητέρα μετέφερε το κοριτσάκι στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο κρίθηκε ότι το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Παίδων Αγία Σοφία, για να του παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα.

Η κατάσταση ήταν επείγουσα. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ανέλαβαν δράση και μετέφεραν το κοριτσάκι μέσα σε 12 λεπτά στο Παίδων, αφού δεν μπορούσαν να περιμένουν ασθενοφόρο.

Ένας αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο της μητέρας της 3χρονης. Με τη βοήθεια των συναδέλφων του, που κρατούσαν τον δρόμο ανοιχτό, κατάφεραν να μεταφέρουν το κοριτσάκι έγκαιρα στο νοσοκομείο και να του σώσουν τη ζωή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...