Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ραφήνα: Aυτοί είναι οι δύο δράστες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 42χρονου - Τι είπαν στους αστυνομικούς (Photos)

Ελλάδα

Στη σύλληψη δύο αντρών προχώρησε το πρωί η Αστυνομία ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, και πρόκειται για δύο 24χρονους με αλβανική καταγωγή, ο ένας είναι υπάλληλος συνεργείου και ο άλλος κηπουρός.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας είχαν δείξει το όχημα διαφυγής των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας του 42χρονου το οποίο και οι αστυνομικοί γρήγορα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν. 

Η σύλληψή τους από εκείνη τη στιγμή και μετά ήταν θέμα χρόνου καθώς υπήρχαν στοιχεία σε βάρος τους. Από την πρώτη στιγμή είχε, εντωμεταξύ, δοθεί σήμα στους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.

Φονικό στη Ραφήνα
Φονικό στη Ραφήνα

Δύο ακόμη προσαγωγές

Στο μεταξύ έχουν προσαχθεί δύο ακόμη άτομα για τη δολοφονία του 42χρονου. 

Τα άτομα αυτά θα καταθέσουν αλλά δεν αναμένεται οι προσαγωγές να γίνουν συλλήψεις, καθώς δεν συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. Είναι άτομα 23 και 27 ετών.

Τι είπαν οι συλληφθέντες στους Αστυνομικούς 

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν και το 42χρονο θύμα διασκέδαζαν σε μπαρ στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όταν για ασήμαντο λόγο υπήρξε κάποια παρεξήγηση. 

Στις καταθέσεις τους οι δύο δράστες περιέγραψαν ότι ο 42χρονος είχε πάει στην τουαλέτα. Καθώς ένας φίλος τους έβγαινε, το θύμα τον σκούντησε κατά λάθος. Εκεί έγινε ένας καβγάς, τον έβρισαν, αλλά όπως περιέγραψαν το περιστατικό σταμάτησε εκεί.

«Μετά το περιστατικό μας κοίταζε άγρια μέσα στο μαγαζί», είπαν οι δύο συλληφθέντες. Όταν ο 42χρονος πήγε να φύγει, έφυγαν και εκείνοι. Τότε έξω από το μπαρ άρχισε ο δεύτερος και μοιραίος καβγάς για τον 42χρονο.

«Δεν θέλαμε να το κάνουμε, δεν έπρεπε να γίνει, δεν καταλάβαμε πώς έγινε», είπαν στους αστυνομικούς.

Του κατάφεραν χτυπήματα θανατηφόρα με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή λίγο αργότερα. 

Σύμφωνα με όσα είπαν οι συλληφθέντες, όταν το θύμα επέστρεψε, τους κοίταξε με άγριο βλέμμα και τότε αποφάσισαν να του επιτεθούν. Βγήκαν έξω από το μαγαζί, τον περίμεναν και όταν βγήκε με την κοπέλα του, του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θάνατό του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Οι δύο νεαροί που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκείνοι που χτύπησαν τον 42χρονο, με τους υπόλοιπους της παρέας να μη συμμετέχουν άμεσα στον ξυλοδαρμό του, ωστόσο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από την Αστυνομία. Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψή τους από μαρτυρίες θαμώνων, όπως και από τις κάμερες του καταστήματος που κατέγραψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εξακριβώσει ποιος εκ των δύο ήταν αυτός που κατάφερε τα καίρια χτυπήματα στο κεφάλι του 42χρονου, ενώ δεν είναι σίγουρο αν χρησιμοποίησαν σιδηρογροθιά.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...