Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ρόδος: 27χρονη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση

Ελλάδα

Στιγμές τρόμου βίωσε μια 27χρονη στην Ρόδο, καθώς κατήγγειλε δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από 20χρονο τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Παλιά Πόλη.

Ο 20χρονος συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr.

Η 27χρονη κατήγγειλε ότι κινούνταν πεζή στην Παλιά Πόλη και για περίπου 300 μέτρα την ακολούθησε ο 20χρονος ο οποίος εν συνεχεία την προσέβαλε με χειρονομίες, δηλαδή τη θώπευσε. Ο ίδιος φέρεται να την έβγαζε και φωτογραφίες με το κινητό του.

Έπειτα από την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά το ολονύχτιο χειρουργείο

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του έπειτα από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον 7...

Αφρικανική σκόνη: «Καμπανάκι» από το υπουργείο Υγείας για τις ευπαθείς ομάδες - Τα μέτρα προστασίας

Σε υπενθύμιση της εγκυκλίου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την αφρικανική σκόνη, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Σε συνέχεια των πρόσφατων μετεωρολογικών προγνώσεων αν...

Φόρτωση άρθρων...