Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ρόδος: Επιχειρηματίας εστίασης κατηγορείται ότι έβαλε 10 άτομα να δείρουν άγρια εργαζομένο

Ελλάδα

Λίγες ώρες μετά τις εικόνες ντροπής από beach bar της Ρόδου, νέα καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου από επιχειρηματία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος, καταγγέλλει νέο περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το βράδυ του Σαββάτου στην Παλιά πόλη της Ρόδου, νεαρός εργαζόμενος σε εστιατόριο, αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση.

«Η άρνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο» αναφέρει ο κ. Εγγλέζος.

«Τη Δευτέρα ο εργαζόμενος και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Θανάση Σταμούλη θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει», καταλήγει ο κ. Εγγλέζος.   

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» – Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Αμετανόητος δηλώνει ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε το πρωί μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης εντοπί...

Παρβοϊός: Πώς μεταδίδεται ο ιός που στοίχισε τη ζωή στο 3,5 χρονών κορίτσι - Τα συμπτώματα και η αντιμετώπιση

Οι περισσότεροι από τους παρβοϊούς μολύνουν ζώα, κυρίως σκύλους και γάτες, όχι όμως ανθρώπους. Όμως, παρβοϊός Β19 (Parvovirus Β19) μολύνει αποκλειστικά τους ανθρώπους. Ο Εθνικό...

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Φόρτωση άρθρων...