Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Ρωσίδα κατάσκοπος: Νέα στοιχεία για την υπόθεση – Έψαχνε σπίτι στην Πελοπόννησο (Videos)

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη Ρωσίδα κατάσκοπο «Μαρία Τσάλλα» και το οργανωμένο δίκτυο και κύκλωμα που τη βοήθησε να αποκτήσει ελληνικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της Ρωσίδας κατασκόπου είναι υπαρκτό πρόσωπο και έχει γεννηθεί στην Ευρώπη, ενώ έχει συλληφθεί παλαιοτέρα για διακίνηση μικροποσότητας ναρκωτικών. Η κυρία αυτή έμενε σε πολυκατοικία στην Αθήνα όπου εκεί έγινε και η σύλληψή της.

Φαίνεται πως ο Δήμος Αλιβερίου και ο δικηγόρος μίας περιφερειακής περιοχής, λόγω του ότι αναπτύσσονται διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ νομικών, ιδιωτών και δημοσίων υπαλλήλων και θα μπορούσε να πιέσει περισσότερο το τοπικό δημοτολόγιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του MEGA, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ίσως έχει ασχοληθεί και άλλες φορές με τέτοια ζητήματα, ενώ φαίνεται πως η ΕΥΠ δεν μνημόνευε τον δικηγόρο αλλά την Ρωσίδα κατάσκοπο.

Μία σειρά στοιχείων από την περίοδο που η κατάσκοπος είχε φύγει από την Ελλάδα φαίνεται πως πρόκειται να δημοσιοποιήσει σιγά σιγά η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Έψαχνε σπίτι στην Πελοπόννησο η Ρωσίδα κατάσκοπος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δράση της Ρωσίδας κατασκόπου «Μαρίας Τσάλλα», κατά κόσμον Ιρίνα Σμίρεβα, στην Ελλάδα.

Το MEGA επικοινώνησε με αρχιτέκτονα, γνωστό της 35χρονης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι η κατάσκοπος έψαχνε να αγοράσει σπίτι στην Πελοπόννησο, δίπλα στη θάλασσα, ενώ, μάλιστα, του είχε συστηθεί ως καθηγήτρια.

– Εσείς που την γνωρίσατε;
– Σε μία παραλιακή ταβέρνα.
– Ήταν με παρέα;
– Παρέα με έναν κύριο. Μας είπε: «μας αρέσει η περιοχή και θέλουμε να αγοράσουμε οικόπεδο ή ένα σπίτι παραθαλάσσιο να κάνουμε διακοπές». Να αγοράσουν κάτι, να επενδύσουν, σε ένα εξοχικό κοντά στη θάλασσα, οικόπεδο, σπίτι, παλιό. Παραθαλάσσιο, προς την Στούπα μου είπε, προς την Κορώνη μου είπε, προς τα Φιλιατρά μου είπε.

Να είναι καλό για να έχει ησυχία.

– Σας είχε πει κόστος;

– Μέχρι 50.000, αν είναι πολύ καλό και μέχρι 100.000. (…). Στο τέλος κάτι μου είπε, ότι είμαστε ξένοι, «μιλάτε πολύ ωραία, μπράβο, συγχαρητήρια» λέω, «ναι» λέει ότι κάνει και φροντιστήρια, ιδιαίτερα. Και η ίδια κάνει μαθήματα, καθηγητές μας είπε.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Αυτός είναι ο άτυχος αστυνομικός που καταπλακώθηκε από οικοδομικά υλικά - Συμπλήρωνε μεροκάματο

Ένας 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήθελε να συμπληρώσει το μεροκάματο του δουλεύοντας σε φορτηγό, είναι ο νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης. Σ...

Καλαμαριά: 54χρονος «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι με όμηρο τη σύντροφό του, την οποία πριν είχε χτυπήσει

Ένας 54χρονος «ταμπουρώθηκε» στο διαμέρισμά του κρατώντας σε καθεστώς ομηρίας την 52χρονη σύντροφό του, όταν μετά από καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη γ...

Πειραιάς: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον 31χρονο αστυνομικό

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εργολάβου του κτηρίου που κατέρρευσε το πρωί στον Πειραιά. Ο εργολάβος του κτηρίου, που τα χαλάσματά του καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυν...

Φόρτωση άρθρων...