Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Σάμος: Τούρκος οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα τουρίστρια και την εγκατέλειψε

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/8) στην περιοχή Γλυκόριζα, στη Σάμο, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε, χτύπησε και εγκατέλειψε μία 42χρονη Ελβετίδα τουρίστρια που οδηγούσε μηχανή.

Ο οδηγός, που είναι Τούρκος, έπειτα από την παράσυρση, εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να σταματήσει προκειμένου να προσφέρει βοήθεια στην άτυχη γυναίκα, και κρύφτηκε στην περιοχή, σύμφωνα με το samos24.gr.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν την 42χρονη βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφάσισαν να διασωληνωθεί, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για να κρατηθεί στη ζωή, εκείνη κατέληξε.

Έπειτα από λίγη ώρα, ο οδηγός εντοπίστηκε από έναν σκύλο ο οποίος του γάβγιζε, με τους ιδιοκτήτες να ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία, η οποία προχώρησε και στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...