Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Τη Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Θρήνος στην οικογένεια του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη που πνίγηκε την Πέμπτη σε παραλία στους Φούρνους της Ικαρίας.

Η μητέρα του Χρήστου ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα το βράδυ της Παρασκευής το πότε και το πού φίλοι και συγγενείς της οικογένειας θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον 11χρονο.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», ανέφερε η μητέρα του σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

To χρονικό της τραγωδίας

Το παιδί έχασε την ζωή του την ώρα που κολυμπούσε στην θάλασσα. Ο 11χρονος βρισκόταν για διακοπές μαζί με την μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, από όπου η ίδια κατάγεται. Έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε. 

Η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της για το παιδί. Λίγο μετά τις 20:00, ο 11χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Συννεφιασμένη η Μεγάλη Τετάρτη – Η πρόγνωση για την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα

Γενικά καλός θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου. Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, νεφώσεις παροδικά αυξημένες έως και τις απογευματινές...

Φόρτωση άρθρων...