Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Πρόκειται για πρόσωπα υπεράνω υποψίας - Ποια είναι τα στοιχεία που «καίνε» τη μητέρα της

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ο υπολογιστής της μητέρας και το κινητό της 12χρονης

Ελλάδα

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί ο κύκλος των συλλήψεων των βιαστών της 12χρονης, οι οποίοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες και άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι που θα συλληφθούν είναι και γνωστοί των ήδη κατηγορουμένων.

Πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή έκδοσης τεσσάρων ακόμα ενταλμάτων σύλληψης.  Και αυτό διότι οι αστυνομικές αρχές περιμένουν ο εισαγγελέας να «ανάψει» το πράσινο φως προκειμένου να συλλάβουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πρόσωπα της διπλανής πόρτας που μέσα από «ροζ» σελίδες και εφαρμογές ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη, έκλεισαν ραντεβού μαζί της και την βίασαν τουλάχιστον από μία φορά ο καθένας.

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα στοιχεία που αφορούν άλλα έξι άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κακοποίσαν σεξουαλικά το κοριτσάκι. Η 12χρονη παραμένει σε νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να της δείξουν φωτογραφίες με συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να προχωρήσει ακόμα περισότερο η υπόθεση. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ακόμα αλλά θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Νέα στοιχεία «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega η 37χρονη μητέρα φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, όμως εκείνη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από άλλη συγγενή και απλά η 12χρονη διαδραματίζει το ρόλο του μεταφορέα χρημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο αφορούν τις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριαμσό της 37χρονης από 2 -3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο, με τα άτομα αυτά να φαίνονται να είναι βιαστές της ανήλικης.

Η μητέρα της 12χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει με προτροπή του 53χρονου την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου. Σε αυτό το σημείο κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το wifi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί δείγμα ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο wifi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ο υπολογιστής της μητέρας και το κινητό της 12χρονης

Από χθες τα 6 ανήλικα αδελφάκια και η 12χρονη φιλοξενούνται στις δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού».

«Είναι μεγάλη μας τιμή να δώσουμε φροντίδα σε αυτά τα παιδιά σε συνεργασία με κάποια μέλη της οικογένειας», είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η μητέρα της 12χρονης κρατείται στη γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής ,καθώς τη Δευτέρα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί. Η 37χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

«Βρέθηκαν σε ένα λογαριασμό της μητέρας και όταν λέω βρέθηκαν μέσω του κινητού του παιδιού που υπήρχε ο λογαριασμός . Βρέθηκαν δύο καταθέσεις . Φαίνεται το όνομα αυτού που κατέθεσε τα χρήματα . Άρα λοιπόν θα κληθεί και θα δώσει εξηγήσεις. Δεν είναι του κατηγορούμενου», είπε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Οι Αρχές κάνουν λόγο για ένα πολύ καλά οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, με τη συμμετοχή ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας. Φαίνεται πως η άτυχη 12χρονη είναι μόνο η αρχή της χιονοστιβάδας που θα ακολουθήσει.

Οι διάλογοι της φρίκης

Δεκάδες διαφορετικά προφίλ για λογαριασμό της 12χρονης είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος. Και συνομιλούσε ο ίδιος με τους υποψήφιους βιαστές του παιδιού. Ένας από αυτούς μαθαίνει την ηλικία της και την συμβουλεύει να προσέχει.

Διάλογος

ΥΠ: Το κάνεις συχνά αυτό;

-Ναι θες;

ΥΠ: Από εδώ εννοώ;

-Όχι, τώρα την κατέβασα τώρα και θέλω σ…

ΥΠ: Οκ. Μην καλείς έτσι εύκολα κόσμο, συγκρατήσου γιατί δεν είναι όλα παιχνίδι.

-Οκ, θες να βρεθούμε;

ΥΠ: Απλά να το ξέρεις. Όχι δεν θέλω.

-Οκ.

ΥΠ: Και πρόσεχε που θα πέσεις, οπότε συγκρατήσου.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της μητέρας και το κινητό της 12χρονης βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένεται να δώσουν πολύτιμες απαντήσεις στις αρχές.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 33χρονος πίσω από την κλοπή χρηματοκιβωτίου με λεία 550.000 ευρώ από μονοκατοικία στο Πανόραμα

Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτίου στο Πανόραμα, με τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, να φτάνουν στην άκρη του νήματος. Ένας 33χρονος σεσημασμένος για πλαστογραφία και ναρκωτ...

Φυλακές Χανίων: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για απόπειρα εισαγωγής κινητών

Ενας 27χρονος υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αγιάς Χανίων συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι προσπάθησε να εισαγάγει εντός της φυλακής κινητά τηλέφωνα, αφήνοντάς τα σε ...

Φόρτωση άρθρων...