Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Σέρρες: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για το ζευγάρι που πέθανε στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Ελλάδα

Το ζευγάρι είχε πάει στα Λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες από τη Δράμα. Το αντρόγυνο βρέθηκε νεκρό από υπαλλήλους που ανησύχησαν όταν μετά από την προβλεπόμενη ώρα δεν είχαν βγει…

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες. Αυτό έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου των δύο ηλικιωμένων από το Βώλακα της Δράμας.

Περισσότερο φως στις συνθήκες των θανάτων, θα ρίξουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται σε τουλάχιστον δυο μήνες από σήμερα. Αυτά θα δείξουν τα αίτια της κατάρρευσης των ηλικιωμένων που βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, στα Λουτρά Σιδηροκάστρου.

Οι δύο ηλικιωμένοι, ένας 72χρονος και η 70χρονη σύζυγό του, ήταν εκδρομείς και βρέθηκαν στην περιοχή, για να κάνουν ιαματικά λουτρά. Είχαν φτάσει πριν από λίγες μέρες στην περιοχή και είχαν χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία και άλλες δύο φορές τα λουτρά.

Το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου είχαν κλείσει ένα ατομικό λουτρό. Δε βγήκαν από το χώρο στον προβλεπόμενο χρόνο και υπάλληλοι των λουτρών τους χτύπησαν την πόρτα. Όταν δεν πήραν απάντηση, άνοιξαν την πόρτα και είδαν τους δύο ηλικιωμένους χωρίς τις αισθήσεις τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα: Αντιδήμαρχος έριξε κατά λάθος τον μπότη στο κεφάλι γυναίκας

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων. Νεαρή κοπέλα που δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για την ρίψη που θα...

Φόρτωση άρθρων...