Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Βόλο: 38χρονος αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 3ο όροφο του Νοσοκομείου

Ελλάδα

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα το πρωί ένας 38χρονος Βολιώτης πηδώντας στο κενό από το παράθυρο του 3ου ορόφου του νοσοκομείου Βόλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 38χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Χειρουργική Κλινική του «Αχιλλοπούλειου» και επρόκειτο να υποβληθεί σε εγχείρηση καθώς εμφάνιζε θρομβώσεις στα κάτω άκρα.

Στις 9 περίπου σήμερα το πρωί η νοσηλεύτρια του έπλυνε τα πόδια και θα ακολουθούσε η εισαγωγή του στο χειρουργείο. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο άνδρας άνοιξε το παράθυρο του θαλάμου όπου νοσηλευόταν και πήδηξε στο κενό, προκαλώντας σοκ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής κλινικής.

Αμέσως έσπευσαν γιατροί στο σημείο της πτώσης αλλά δυστυχώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...