Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Σπάτα: Σεσημασμένος ληστής συνελήφθη δίπλα σε σπίτι υπουργού

Ελλάδα

Συνελήφθη από αστυνομικούς ένας ληστής δίπλα από σπίτι υπουργού της Kυβέρνησης στα Σπάτα. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εκτελούσαν υπηρεσία σταθερής φύλαξης, το απόγευμα της Παρασκευής, στο σπίτι υπουργού, όταν αντιλήφθηκαν ένα ύποπτο όχημα σε κοντινή απόσταση από την υπουργική κατοικία και έκριναν σκόπιμο να το ελέγξουν.
 
Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 63χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 24 πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο σημείο.

Έπειτα, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ήταν φυγόποινος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας.

Ο 63χρονος είχε σπάσει κλειδαριά σπιτιού και είχε εισβάλει στην οικία ηλικιωμένου άντρα στα Σπάτα, τον οποίο προσπάθησε να φιμώσει με μονωτική ταινία για να του αρπάξει χρήματα.

Τελικά δεν τα κατάφερε, τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλο και τράπηκε σε φυγή.

Μετά τη σύλληψη του 63χρονου Έλληνα από τους άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη, αλλά έρχεται νέο κύμα από Κυριακή - 30άρια από Δευτέρα

Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και ζέστης επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να ξεκινήσει να υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Σ...

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Φόρτωση άρθρων...