Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Στο Δαφνί ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου - Τι είπε στους αστυνομικούς και τι ψάχνουν οι αρχές

Σε υπόθεση με πολλά ερωτηματικά εξελίσσεται η «εισβολή» του πρώην παίκτη ριάλιτι στο Εφετείο καθώς το αυτοκίνητό του ήταν φορτωμένο με μετρητά και ναρκωτικά

Ελλάδα

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί μεταφέρεται ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 34χρονος είχε πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις και έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί θα τον εξετάσουν και θα κρίνουν εάν θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων.

Αρνήθηκε να δώσει κατάθεση. Η μόνη δήλωσή του ήταν «θα τα πω στον Εισαγγελέα» και οδηγήθηκε  στο Ψυχιατριακό Νοσοκομείο Αττικής.

Ο 34χρονος εισέβαλε χθες στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών, από την οδό Λουκάρεως, φωνάζοντας ότι μέσα στο ΙΧ έχει εκρηκτικά και ναρκωτικές ουσίες. Καθώς οι αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα ο ίδιος παραδόθηκε χωρίς αντίσταση.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 1,2 εκατ. ευρώ, μαζί με ναρκωτικά. Ωστόσο δεν είχε εκρηκτικά όπως ισχυριζόταν.

Ο άνδρας θα παραμείνει τα επόμενα 24ωρα στο Δαφνί και θα ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη. Ανάλογα και με το πόρισμα των γιατρών θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί στα δικαστήρια ώστε να απολογηθεί και εάν και πόσες μέρες θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ο 34χρονος έχει υπάρξει για ένα μικρό διάστημα ποδοσφαιριστής ενώ εμφανιζόταν και στο μουσικό ριάλιτι greek idol.

Δείτε βίντεο με τη συμμετοχή του

Τα πρώτα του λόγια

«Ήρθα στους φίλους μου και παραδόθηκα γιατί έτσι έπρεπε να το κάνω». Αυτά ήταν τα λόγια του 34χρονου στους αστυνομικούς. Από έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκε το ποσό των 300.000 ευρώ με τους αστυνομικούς να ερευνούν εάν ο άνδρας εμπλέκεται σε κάποιο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.

Κατέσχεσαν  μεταξύ άλλων :

  • 1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
  • 275- γραμμ. κοκαΐνη,
  • 495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
  • 131- δισκία ecstasy ,
  • 3 φαρμακευτικά δισκία

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 34χρονου διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκε σε μία γυναίκα  η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του.

Στην κατάθεση αναφέρεται: «Στο αυτοκίνητο πράγματι υπήρχαν διάφορα σακβουαγιάζ  και σακούλες που περιείχαν  κυρίως διάσπαρτα χαρτονομίσματα».  

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα και στο σπίτι της γυναίκας  η οποία είναι πρώην σύντροφός του  στην οποία ανήκε το αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν εντοπίστηκε κάτι ενώ η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την παράνομη δραστηριότητα του άνδρα. Είχε φύγει από το σπίτι του εδώ και 20 ημέρες.

 «Δεν θέλω να ερευνήσετε  κάποια από  τα κινητά μου «

Στις ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί εκείνος έλεγε ότι προσήλθε αυτοβούλως να παραδοθεί καθώς αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να ασχολείται με αυτή τη δραστηριότητα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις ανέφερε ότι δεν είχε κάποιο συνεργάτη στη διακίνηση των ναρκωτικών, ωστόσο απέφυγε να κατονομάσει τόσο τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές των ναρκωτικών ουσιών καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες για το σκέλος  της διακίνησης των ναρκωτικών από τον ίδιο. Επίσης παρά το γεγονός ότι δεν είχαν σκοπό οι αρχές να ερευνήσουν όλα τα κινητά που κατέσχεσαν εκείνος επέμενε και έλεγε ότι δεν ήθελε επ ουδενί να ερευνήσουν ορισμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Μετρούσαν επί ώρες τα χρήματα

Επί ώρες μετρούσαν οι αστυνομικοί τα χρήματα που βρέθηκαν στον πρώην παίκτη ριάλιτι που φθάνει  το 1.513.555 ευρώ και -336  δολαρίων Η.Π.Α

«Ως προς το κατασχεθέν  μεγάλο χρηματικό ποσό  σημειώνεται ότι λόγω της ιδιαιτερότητας  των χαρτονομισμάτων  ,πολύ μεγάλος αριθμός χαρτονομισμάτων μικρής αξίας ( 5,10 ,20 ευρώ ) αλλά κυρίως λόγω της κατάστασης  αυτών ( διπλωμένα ,τσαλακωμένα ,σχισμένα ή σε μορφή ρολού ) η καταμέτρησή τους ήταν εξαιρετικά δυσχερής .

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φόρτωση άρθρων...