Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει η αδερφή του 36χρονου Αντώνη: «Θέλω οι δολοφόνοι να σαπίσουν στην φυλακή»

Ελλάδα

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» έσπρωξαν στη θάλασσα τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Μιλώντας στο MEGA, η αδερφή του Ειρήνη εξέφρασε την οργή της για το τραγικό περιστατικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους υπαίτιους για τον θάνατο του αδελφού της.

«Tην Τετάρτη το έμαθα από τον αδερφό μου τον Νικολή και μας έδειξε το βίντεο, μας είπε ότι τον πέταξαν μέσα στην θάλασσα. Τι να πω εγώ; Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε η αδερφή του 36χρονου.

«Δεν θέλω να βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν μέσα εκεί θέλω οι δολοφόνοι», ανέφερε και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Ήταν ο μικρός μου αδερφός και θα τον αναζητώ μια ζωή, δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

«Να κάτσουν ισόβια μέσα», είπε από την πλευρά του ο κουνιάδος του 36χρονου σε δηλώσεις του, ενώ συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του Αντώνη στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου. 

«Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί», σχολίασε συγκεκριμένα περίοικος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Φόρτωση άρθρων...