Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου που δολοφονήθηκε από τους χούλιγκανς: «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου»

Στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και για προληπτικούς λόγους η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

H μητέρα του 29χρονου Μιχάλη όταν κλήθηκε στο νοσοκομείο για να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού της εμφάνισε συμπτώματα εμφράγματος, όπως δυσκολία στην αναπνοή και τάση για λιποθυμία. 

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς η υγεία της δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» δήλωσε η θεία του 29χρονου μιλώντας στο Star και πρόσθεσε:

«Μου είπε “δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι”».

Από τη πλευρά του, ο πατέρας του αδικοχαμένου 29χρονου τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι «να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του». 

«Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», ανέφερε ο πατέρας του 29χρονου μιλώντας στο Star.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...