Σαββάτο
02 Μαρτίου 2024

Οι αγρότες στους δρόμους: Τρακτέρ έξω από την Εφορία στα Γιάννενα

Ελλάδα

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, καθώς παραμένουν στα μπλόκα μία ημέρα πριν από την καθοριστική συνάντηση εκπροσώπων τους στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Κτηνοτρόφοι, αγρότες και μελισσοκόμοι επαναλαμβάνουν σταθερά πως, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα που έχουν θέσει, θα συνεχίσουν πιο δυναμικά. Με πολύωρους αποκλεισμούς εθνικών οδών, αλλά και με κάθοδο στην Αθήνα, με τα τρακτέρ τους.

Γιάννενα: Τρακτέρ έξω από την εφορία 

Η Επιτροπή Αγώνα των γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων στα Γιάννενα, κλιμακώνει σήμερα τις κινητοποιήσεις. Από νωρίς το πρωί, οι αγρότες έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους έξω από το κτήριο της Εφορίας επί της οδού Δόμπολης. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν και έξω από το κτήριο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Οι άλλες κινητοποιήσεις

Με το βλέμμα στραμμένο στη αυριανή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στις 12:00 το μεσημέρι οι αγρότες, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα, ενώ βρίσκονται από χθες το βράδυ στο Τελωνείο των Κήπων 50 τρακτέρ και σήμερα θα κλείνουν κατά διαστήματα τα σύνορα στα φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά θα επιτρέπουν την διέλευση λεωφορείων και επιβατικών αυτοκινήτων.

Στο μπλόκο των Μαλγάρων αναμένεται να υπάρχει ένας συμβολικός αποκλεισμός περίπου στις 6 και μισή με 8 το απόγευμα. Στα υπόλοιπα μπλόκα σήμερα δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιος αποκλεισμός είτε στο Δερβένι είτε στην Χαλκιδική.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή συνάντηση. Από την Κεντρική Μακεδονία έξι αγρότες, εκπρόσωποι των διαφόρων μπλόκων, θα κατέβουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το διεθνές κύκλωμα εκτελεστών είχε δολοφονήσει πάνω από 60 ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη

Στην εξάρθρωση διεθνής εγκληματικής οργάνωσης προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας φέρονται να διέπραξαν συνολικά τέσσερις ανθρωποκτονίες το 2...

Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ποιοι υποστράτηγοι, ταξίαρχοι και συνταγματάρχες μένουν και ποιοι αποστρατέυονται

Συνεχίζοντας τις ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑΣΣ) που συνήλθε υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστρατήγου Γεωργίου Κ...

Φόρτωση άρθρων...