Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τους βουλευτές, αμέσως μετά την ορκωμοσία, να εγκρίνουν ομόφωνα την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας. 

«Πρόεδρε, Αλέξη Τσίπρα σε ευχαριστούμε για όλα», είπε κατά την εκκίνηση της διαδικασίας ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτούν τον κ. Τσίπρα, που έδωσε το παρών στη συνεδρίαση.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας για το Προεδρείο έγινε ομόφωνα δεκτή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιπρόεδρος της Βουλής αναμένεται να αναλάβει η Όλγα Γεροβασίλη, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα αναλάβει ο Διονύσης Καλαματιανός και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς και Θεοδώρα Τζάκρη.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της πράξης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μα...

Φόρτωση άρθρων...