Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ταυτοποιήθηκαν τα οστά και το κρανίο που εντοπίστηκαν στα Μέγαρα – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αρχές

Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκαν τα οστά και το κρανίο που εντοπίστηκαν στα Μέγαρα το μεσημέρι του Σαββάτου. Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αρχές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ένας κυνηγός παρατήρησε το σκύλο του να ξεθάβει οστά μέσα από θάμνους σ’ ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο στα Γεράνια Όρη. Ο άνδρας έντρομος έσπευσε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο, περισυνέλλεξαν τα οστά και το κρανίο, τα οποία και έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση. Το σημείο κλειδί για την ταυτοποίηση της σορού ήταν το δίπλωμα οδήγησης, που βρέθηκε πλησίον των οστών και ανήκει σ’ έναν 49χρονου ημεδαπό, του οποίου η εξαφάνισή είχε δηλωθεί στις 5 Απριλίου του 2023 στο τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, στην Αθήνα.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο

Μέχρι στιγμής οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λευκάδα: Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών - Σοβαρά τραυματίας στο νοσοκομείο ένας 23χρονος

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών για προσωπικές διαφορές, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λευκάδα. Στη διάρκεια του επεισοδίου, ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα: Αντιδήμαρχος έριξε κατά λάθος τον μπότη στο κεφάλι γυναίκας

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων. Νεαρή κοπέλα που δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για την ρίψη που θα...

Φόρτωση άρθρων...