Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Ταυτοποιήθηκε ο Ρομά που απειλούσε ότι θα τινάξει τα μυαλά των αστυνομικών στον αέρα (βίντεο)

Ελλάδα
Tags: ρομά

Ταυτοποιήθηκε ο Ρομά που απειλούσε ότι θα τινάξει τα μυαλά όλων των αστυνομικών στον αέρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ο συγκεκριμένος νεαρός προχώρησε σε πρωτοφανείς απειλές σε βάρος των αστυνομικών μετά τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, έπειτα από την καταδίωξη.

«Αν γίνει πόλεμος θα σκοτώνω Έλληνες. Θα τινάζω μυαλά αστυνομικών», ανέφερε νεαρός Ρομά σε βίντεο που ανέβασε στο ΤikTok.

Τα όσα αναφέρει στο βίντεο που δημοσιοποίησε προκαλούν σοκ: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γαμ. ο κράτος ο Ελληνικός, γαμ. η Ελληνική. Γαμ. όλοι. Πουτ. Δολοφόνοι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έτσι, μετά τις απειλές που εκτόξευσε ο συγκεκριμένος νεαρός μέσω Tik Tok, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίησή του και τον αναζητούν για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες το βίντεο φέρεται να έχει «κατέβει» από το διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Νεκρός 66χρονος με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα στο σπίτι που έμενε στον Αλμυρό

Σοκ επικρατεί στην περιοχή του Αλμυρού, καθώς εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του 66 χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ...

Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγάκι εν κινήσει στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών (Bίντεο και φωτογραφίες)

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε όχημα εν κινήσει στο 97ο χλμ της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο ρεύμα προς Πάτρα. Πρόκειται για επαγγελματικό ημιφορτηγό, το οποίο ...

Φόρτωση άρθρων...