Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Τέμπη: Ολοκληρώνονται οι έρευνες με τον «τεμαχισμό» του τρίτου βαγονιού - 57 οι νεκροί, 56 οι αγνοούμενοι

Ελλάδα
Tags: Τέμπη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διασωστικές έρευνες στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα το μεσημέρι, γράφοντας τον τραγικό επίλογο μιας ανείπωτης, εθνικής τραγωδίας.

Ο κατάλογος των νεκρών έφτασε χθες τους 57, αν και στην Ελληνική Αστυνομία έχουν δηλωθεί 56 αγνοούμενοι, ενώ 48 άτομα παραμένουν στα νοσοκομεία για νοσηλεία, εκ των οποίων 6 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Με το πρώτο φως της ημέρας, τα σωστικά συνεργεία θα συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους στον τόπο της τραγωδίας.

Σήμερα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες με τον «τεμαχισμό» και την απομάκρυνση του τρίτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, το οποίο θα ερευνηθεί για ίχνη ανθρώπινων ιστών.

Από τους 57 νεκρούς, έχουν ταυτοποιηθεί οι 24 μέσω DNA, 10 μπόρεσαν να αναγνωριστούν οπτικά, ενώ 23 είναι απανθρακωμένοι και αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA.

Οι 56 αγνοούμενοι, αναζητούνται από τους δικούς τους μέσω όλων των επίσημων Αρχών αλλά και των social media, με την παράκληση όποιος να γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Ισόβια στον 27χρονο που πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι τη 19χρονη σύντροφό του

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, στον 27χρονο, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2022, πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του, στα Κα...

Το ΣτΕ αναστέλλει τη λειτουργία του για ένα μήνα για επισκευές στο Αρσάκειο Μέγαρο

Το Συμβούλιο της Επικρατείας προσωρινά για ένα μήνα θα αναστείλει την λειτουργία του λόγω των μεγάλων επισκευαστικών εργασιών που έχουν ξεκινήσει στο Αρσάκειο Μέγαρο επί της οδού Π...

Φόρτωση άρθρων...