Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Τέμπη: Πάσχα με την οικογένειά της θα κάνει η 26χρονη Ανυσία – Βγήκε από τη ΜΕΘ η 20χρονη Μυρσίνη

Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα νοσηλείας η 26χρονη Ανυσία, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, θα επιστρέψει στο σπίτι της και το Πάσχα θα είναι μαζί με την οικογένειά της.

Για ένα μήνα η 26χρονη ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, oι γιατροί του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» κάνουν λόγο για ένα αληθινό θαύμα μέσα στο Πάσχα, καθώς τα τραύματα στο κορμί της από τη σύγκρουση των τρένων ήταν πολύ σοβαρά και για εβδομάδες ήταν σε καταστολή, ενώ έφερε και έγκαυμα στο πόδι.

Πλέον η κατάστασή της υγείας της έχει βελτιωθεί σημαντικά, και οι γιατροί εκτίμησαν ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι της για το Πάσχα. Ωστόσο, της ζήτησαν να επανέλθει στο νοσοκομείο την Τρίτη, προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και να κριθεί αν θα χρειαστεί να νοσηλευθεί προληπτικά για ακόμη λίγες ημέρες.

Τέμπη: Βγήκε από την Εντατική η 20χρονη Μυρσίνη

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, η 20χρονη Μυρσίνη βγήκε από στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν, και μεταφέρθηκε στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμη δύο τραυματίες εκτός ΜΕΘ.

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του 22χρονου από τον Βόλο

Αντίθετα, ο 22χρονος από το Βόλο με τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και «έχει νευρολογικές επιπλοκές πιθανώς μη ανατάξιμες». Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...