Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σύρος: Εντοπίστηκε σορός παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης (Photos)

Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Σύρου, καθώς εντοπίστηκε μια σορός παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικό του Λιμεναρχείου Σύρου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η σορός βρέθηκε αρχικά από απόσταση, από ρυμουλκό, ωστόσο στη συνέχεια, πιθανότατα, παρασύρθηκε από τα κύματα και αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.

Στο σημείο μετέβησαν και ιδιωτικά σκάφη για να συνδράμουν στις έρευνες.

Παράλληλα, έξω από το λιμάνι έχει ακινητοποιηθεί και το ταχύπλοο «Champion Jet 2», προερχόμενο από Μύκονο, καθώς όπως είναι λογικό δεν γίνεται να μπει στο λιμάνι της Ερμούπολης όσο βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την ανεύρεση της σορού. Το ίδιο ισχύει και για το «Blue Star Paros» που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι και αναμένει να αναχωρήσει για Πειραιά.

Εντοπίστηκε σορός παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης
Εντοπίστηκε σορός παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης

 

Εντοπίστηκε σορός παιδιού στο λιμάνι της Ερμούπολης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...