Παρασκευή
29 Σεπτεμβρίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Τα προφητικά λόγια του ελεγκτή

«Θα γίνει ατύχημα, δεν λειτουργεί τίποτα σωστά», είχε εξομολογηθεί στον ξάδερφό του.

Ανατριχίλα προκαλούν τα προφητικά λόγια του 55χρονου ελεγκτή που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη. 

«Μου έλεγε ότι θα γίνει ατύχημα, αφού δεν λειτουργούσε τίποτα σωστά», αναφέρει ο ξάδερφος του 55χρονου ελεγκτή, ο οποίος είχε συμπληρώσει 28 χρόνια στην υπηρεσία.

Μιλώντας στην εκπομπή TLive στον Alpha, ο Θοδωρής Τζοβάρας δηλώνει ότι ο ξάδερφός του διαισθανόταν ότι κάτι κακό θα γίνει επειδή τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά και ήταν έμπειρος.

«Πολλές ώρες εργασίας, πολύ λίγα άτομα, που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να καλυφθούν οι θέσεις, αυτά έβλεπε και διαισθανόταν ότι θα γίνει κάτι κακό», τονίζει ο Θεόδωρος Τζοβάρας λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Όταν λείπει το 1/3 των ατόμων που χρειάζονται, δεν μπορεί ένα τρένο να είναι ασφαλές, όπως και καμία δουλειά δεν μπορεί να είναι ασφαλής. Όλα υπολειτουργούν, εγώ αυτό ξέρω», εξηγεί ο ξάδερφος του ελεγκτή.

Ο ξάδερφός του είχε βάρδια στο μοιραίο Intercity 62 και, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Θοδωρή Τζοβάρα, ήταν στο πρώτο βαγόνι, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά που ξέσπασε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα «πειρατών» συνδρομητικής τηλεόρασης: Είχαν 13.000 πελάτες - Προκάλεσαν 100 εκατ. ευρώ ζημιά στις εταιρείες

Πελατολόγιο 13.000 πελατών είχε το κύκλωμα των «πειρατών» της συνδρομητικής τηλεόρασης που εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στη μεγαλύτερη τέτοια επι...

Φόρτωση άρθρων...