Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Έφτιαξαν τούρτες με το σήμα των κομμάτων! (εικόνες)

Τον ιδανικό τρόπο για να γλυκάνει τους ψηφοφόρους, έπειτα από τις κάλπες, βρήκε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκη που έφτιαξε 300 τούρτες με τα σήματα όλων των κομμάτων!

Τούρτες Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡα25, αλλά και μικρά γλυκίσματα έγιναν ανάρπαστα, καθώς υπήρχαν ήδη αρκετές παραγγελίες, ενώ πολλοί τις προμηθεύτηκαν απευθείας από το ζαχαροπλαστείο, προκειμένου να περάσουν και το υπόλοιπο της εκλογικής Κυριακής.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, αν και τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών θα ανακοινωθούν έπειτα από ώρες, τουλάχιστον όσον αφορά τα γλυκά, η Θεσσαλονίκη «ψήφισε» Νέα Δημοκρατία και ΚΚΕ, καθώς αυτές ήταν οι τούρτες που έγιναν sold out.

Θεσσαλονίκη: Έφτιαξαν τούρτες με το σήμα των κομμάτων
Θεσσαλονίκη: Έφτιαξαν τούρτες με το σήμα των κομμάτων

 

Θεσσαλονίκη: Έφτιαξαν τούρτες με το σήμα των κομμάτων

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο βρήκαν 235 ρουκέτες για τη «μάχη» του Βροντάδου

Ως την τελευταία στιγμή πριν από την Ανάσταση συνεχίζονταν οι έρευνες των αρχών στη Χίο για τα οπλοστάσια των αντιμαχόμενων πληρωμάτων που συμμετέχουν στον ρουκετοπόλεμο του Βροντά...

Έρημη πόλη η Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα -Άδειοι οι δρόμοι, ελάχιστοι κυκλοφορούν στο κέντρο

Έρημη πόλη είναι η Αθήνα το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Ο φωτογραφικός φακός του Σωτήρη Δημητρόπουλου αποτύπωσε σε καρέ στιγμιότυπα από την άδεια πόλη. Κεντρικοί δρόμοι στο κέν...

Φόρτωση άρθρων...