Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, όπως στο Ωραιόκαστρο, τον Χορτιάτη, το Μελισσοχώρι και το Φίλυρο.

Παράλληλα, η θερμοκρασία σημείωσε σημαντική πτώση. Λόγω χιονόπτωσης, από τις 06:30 το πρωί έχουν κλείσει οι επαρχιακές οδοί Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου- Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται από το 52ο χιλιόμετρο έως το 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, μέσω Αρναίας, στη Χαλκιδική και στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας - Λιβαδίων στο Κιλκίς, μετά το 12ο χιλιόμετρο.

«Και στα ορεινά των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας πέφτει χιόνι χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, ενώ 25 μηχανήματα πραγματοποιούν εκχιονισμό αυτή την ώρα στα όρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», ανέφερε ο επικεφαλής του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, ο οποίος συνέστησε στους οδηγούς να έχουν πάντα στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Χανίων: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για απόπειρα εισαγωγής κινητών

Ενας 27χρονος υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αγιάς Χανίων συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι προσπάθησε να εισαγάγει εντός της φυλακής κινητά τηλέφωνα, αφήνοντάς τα σε ...

Σχολεία: Σε ισχύ τα νέα, αυστηρά μέτρα για τα κινητά – Πότε προβλέπεται αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα, Δευτέρα, με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα, το νέο «ποινολόγιο» για τους μαθητές, για την κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιαδήποτε ά...

Φόρτωση άρθρων...