Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια του ΑΠΘ βρήκε βόμβες μολότοφ έτοιμες προς χρήση

Ελλάδα

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά τις πορείες για την 49η Επέτειο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Κουκουλοφόροι βγήκαν από την Πολυτεχνική Σχολή και πέταξαν βόμβες μολότοφ και πυροτεχνήματα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Η αποχώρηση των βανδάλων από τον πανεπιστημιακό χώρο αποκάλυψε το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Σήμερα το πρωί, συνεργεία καθαρισμού έδωσαν τη δική τους “μάχη” προκειμένου ο χώρος της Πολυτεχνικής Σχολής να καθαριστεί και η λειτουργία της να γίνει απρόσκοπτα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το thestival.gr, έπεσαν πάνω σε ορισμένα πολεμοφόδια των κουκουλοφόρων. Συγκεκριμένα, καθαρίστρια εντόπισε βόμβες μολότοφ έτοιμες προς χρήση μέσα σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, την οποία είχαν εναποθέσει στην είσοδο του κτηρίου της Πολυτεχνικής Σχολής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...