Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη έως και 15 έτη για τον 26χρονο που σκότωσε την 21χρονη φοιτήτρια

Ποινή κάθειρξης έως και 15 έτη θα αντιμετωπίσει ο 26χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την άτυχη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας προφυλακίστηκε και διώκεται πια για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης και τον θανάσιμο τραυματισμό της 21χρονης.

«Ζητάω συγγνώμη από τους γονείς της, δεν είμαι κάποιος που ήθελε να πατήσει άνθρωπο στον δρόμο, κανένας δεν θέλει κάποιον να πατήσει», είχε πει στο MEGA.

Σήμερα το πρωί ο 26χρονος σεσημασμένος που οδηγούσε το αυτοκίνητο απολογήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα, όπου και κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος.

Η 19χρονη συνοδηγός του έδωσε και εκείνη τις δικές της εξηγήσεις για το μοιραίο βράδυ και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

«Μόλις στρίψαμε στην οδό Ιασωνίδου, του ζήτησα να κατέβω από το αυτοκίνητο και να γυρίσουμε πίσω, εκείνος μου έπιασε το χέρι και μου είπε "μην ανησυχείς, θα το τακτοποιήσω εγώ. Δώσε μου λίγο χρόνο"».

Όπως ισχυρίστηκε στην απολογία της η 19χρονη που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του 26χρονου, μόλις παρέσυρε την κοπέλα, του ζήτησε να σταματήσουν. Εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά εξαφανίστηκε από το σημείο και παράτησε το αυτοκίνητο σε διαφορετικό μέρος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν παρουσιαστεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος προκάλεσε με τις δηλώσεις του, αφήνοντας υπονοούμενα πως η άτυχη φοιτήτρια προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο χωρίς να ελέγξει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...