Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή - Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών (Photos)

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Παπαναούμ εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Τον 50χρονο βρήκε απαγχονισμένο μια πελάτισσα του γυμναστηρίου που βρίσκεται στην οδό Γαμβέτα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή.

Ο αυτόχειρας, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook, στο οποίο ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για τον λόγο που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Ωστόσο, χθες το μεσημέρι της Τρίτης σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα e-mail το οποίο ανέφερε ακριβώς τα ίδια με το κείμενο στο facebook, που λίγο αργότερα κατέβηκε.

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή - Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τα ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ.

Ακόμα, μιλούσε για ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων με «δασκαλεμένα κορίτσια» που στόχο έχουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων θυμάτων, ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε κυκλώματα της νύχτας.

Στο κείμενο, στο οποίο εκφράζεται ερωτική απογοήτευση, ο γυμναστής ζητάει συγγνώμη και από τον πνευματικό του για την πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο κείμενο του e-mail συνοδεύεται από ροζ βίντεο το οποίο αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή - Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Η γυναίκα «αράχνη»

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο τελευταίο μήνυμά του ο γνωστός γυμναστής, οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη καθώς εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του, κατάφερε να του αποσπάσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, οδηγώντας τον σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες παρανομίες που του είχε αποκαλύψει η ίδια.

Πρώτα κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ και εν συνεχεία «με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ», όπως έγραψε Γιώργος Παπαναούμ.

Μεταξύ άλλων, ο 50χρονος έκανε αναφορά στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, καθώς και σε κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια. Μάλιστα, όπως γράφει σε άλλο σημείο, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Κεράκια και λουλούδια έξω από το γυμναστήριο

Την ίδια ώρα, αρκετοί άνθρωποι τις τελευταίες ώρες άφησαν κεράκια, λουλούδια και σημειώματα, στο γυμναστήριο που διατηρούσε ο 50χρονος προπονητής, στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον αποχαιρετίσουν.

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή - Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...