Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 21χρονη

Ελλάδα

Παραδόθηκε, λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης, ο οδηγός που φέρεται να παρέσυρε και να εγκατέλειψε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές συνοδεία του συνηγόρου του. Πρόκειται για 26χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής που οδηγούσε το αυτοκίνητο που χτύπησε την φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τρίτης μια 21χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις Καμάρες της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη μια κοπέλα 19 ετών που φέρεται να επέβαινε στο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται και τρίτος επιβάτης.

Η 21χρονη φοιτήτρια, που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τη ζωή της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη - Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά

Την έκπληξή του για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας πως δεν θα ζητήσει χορήγηση ελαφρυντικών για την 35...

Φόρτωση άρθρων...