Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η «γιαγιά με τα τερλίκια»

Πέθανε, σε ηλικία 93 ετών, η γιαγιά από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε συλληφθεί το 2019 γιατί πωλούσε τερλίκια σε λαϊκή αγορά στους Αμπελοκήπους, χωρίς να έχει άδεια. 

Η σύλληψη της Σουζάνας Ηλιάδου είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις αλλά και ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στο πρόσωπό της.

Τον Νοέμβριο του 2022, η γιαγιά είχε βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της άσκησης εμπορίου χωρίς άδεια. 
Απολογούμενη ισχυρίστηκε πως έπλεκε τα τερλίκια και τα χάριζε, ωστόσο ορισμένα της έμειναν και έτσι σκέφτηκε να τα πουλήσει. Το δικαστήριο την έκρινε αθώα.

Η ηλικιωμένη λίγη ώρα μετά την αθώωση της είχε εμφανιστεί ανακουφισμένη. 

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την στήριξη και την απέραντη αγάπη που πήρα. Αθωώθηκα επιτέλους αλλά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Τελείωσε όλο αυτό ευτυχώς και δικαιώθηκα μετά από τόσο καιρό. Μπορώ πλέον να είμαι πιο ήρεμη και ήσυχη. Δεν έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Δεν είμαι κλέφτης», είχε δηλώσει η «γιαγιά με τα τερλίκια».

Η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε το πρωί της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων. Η 93χρονη, που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής.

Τα πρόστιμα που της είχαν επιβληθεί σβήστηκαν με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργου Πιτσιλή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Φόρτωση άρθρων...