Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε την μητέρα του

Ελλάδα

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε ο 29χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη. Ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στη συμπρωτεύουσα και όχι μόνο.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι την έδειρε μέχρι θανάτου ενώ αργότερα κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι την σκότωσε με κουζινομάχαιρο και ότι το φονικό όπλο βρέθηκε στην είσοδο του σπιτιού της οδού Παπαδιαμάντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thestival.gr, ο εισαγγελέας πρότεινε να μεταφερθεί ο 29χρονος γιος στο ψυχιατρείο όπου και διατάχθηκε ο εγκλεισμός του.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τους αστυνομικούς λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή. Ζούσε με την μητέρα του μετά τον χωρισμό των γονέων του. Στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί, ενώ συχνοί ήταν οι καβγάδες μεταξύ τους καθώς αντιδρούσε στις παραινέσεις της μητέρας του να ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί.

Η σορός της ατυχής γυναίκας θα μεταφερθεί σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και από τη νεκροψία – νεκροτομή θα πέσει περισσότερο φως σχετικά με τις συνθήκες της δολοφονίας.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Οι γείτονες της άτυχης 60χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον πέμπτο όροφο στην περιοχή της Καλαμαριάς, δηλώνουν συγκλονισμένοι έπειτα από το περιστατικό.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός ενοίκου ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Παπαδιαμάντη και έπειτα από λίγη ώρα έφτασαν δύο ασθενοφόρα στο σημείο.

«Μάλλον ο γιος χειροδίκησε, προφανώς την σκότωσε. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Εμείς ακούσαμε φωνές και μετά είδαμε τα ασθενοφόρα κάτω από το σπίτι. Η οικογένεια δεν είχε δώσει δικαιώματα γενικότερα, δεν τους γνωρίζω, βέβαια, προσωπικά. Σοκ για όλους μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Φόρτωση άρθρων...