Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες από τις εφόδους σε συνδέσμους (Photos)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι οι δύο συλληφθέντες από τις χθεσινές εφόδους που πραγματοποίησε η Αστυνομία σε συνδέσμους των μεγάλων ομάδων της πόλης.

Κατά τις εφόδους συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι συνδέσμων ομάδων, ηλικίας 36 και 43 ετών ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13 οργανωμένους συνδέσμους.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή στους συλληφθέντες από τις εφόδους σε συνδέσμους οπαδών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στους συνδέσμους εντοπίστηκαν μαχαίρια, στειλιάρια, ψαλίδια, σιδερογροθιές, λοστοί, κράνη και διάφορα αντικείμενα που προκαλούν σωματική βλάβη, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας.

Mε αφορμή την έξαρση των φαινομένων βίας, συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, έχουν σήμερα το μεσημέρι οι τρεις εκπρόσωποι των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

 Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες από τις εφόδους σε συνδέσμους οπαδών

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Ψάρεψαν παράνομα χιλιάδες αχινούς

Είχαν βαλθεί να ξεκληρίσουν τον πληθυσμό των αχινών τρεις αλλοδαποί που ψάρεψαν χιλιάδες από την θαλάσσια περιοχή στον οικισμό του Μαράθου στον Δήμο Βόλου, παρ' όλο που θεωρούνται ...

Φόρτωση άρθρων...