Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που «χτυπούσε» ATM

Ελλάδα

Στα χέρια της ασφάλειας έπεσαν έξι άνδρες για κλοπές ΑΤΜ και διαρρήξεις κατοικιών με λεία, που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ. Αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν στα ίχνη τους τους τελευταίους μήνες, ενώ οι δράστες χρησιμοποιούσαν σύγχρονα μηχανήματα για να ανοίγουν τα ΑΤΜ.

Οι διαρρήκτες, όπως φαίνεται στα πλάνα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβιάζουν το παράθυρο εταιρίας στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης και εισβάλουν με στόχο να φτάσουν στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και να αρπάξουν όσα χρήματα έχει.

Οι δράστες προσπαθούν να αχρηστεύσουν τις κάμερες και όταν γίνονται αντιληπτοί και τρέπονται άπραγοι σε φυγή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες αλλά και ένα σύγχρονο μηχάνημα για τη διάνοιξη των τραπεζικών μηχανημάτων. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Φόρτωση άρθρων...