Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Βρέθηκε απανθρακωμένη η 31χρονη που είχε εξαφανιστεί

Ελλάδα

Νεκρή σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στον Γαλαρινό της Χαλκιδικής εντοπίστηκε η 31χρονη Μαριάννα που αναζητούνταν από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr το άψυχο σώμα της ανακάλυψαν απανθρακωμένο μέλη του ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες από χθες το βράδυ.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και έχουν αποκλείσει το σημείο που βρέθηκε η σορός.

Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη, Μαριάννα Βλαχοπάνου, εξαφανίστηκε από το χωριό Γαλαρινός το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου.

Μια 34χρονη φίλη της Μαριάννας τη φιλοξενούσε στο σπίτι της στον Γαλαρινό. Ο Γαλαρινός βρίσκεται στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, αρκετά κοντά στα σύνορα με την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Όταν η 34χρονη επέστρεψε στο σπίτι από την εργασία της το βράδυ της Παρασκευής διαπίστωσε ότι η Μαριάννα δεν ήταν εκεί. Ο πατέρας της 31χρονης μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου και δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Φόρτωση άρθρων...