Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Ράγισαν καρδιές» στο «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή - Ο σπαραγμός της μητέρας του (Photos)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε κατά την επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

«Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;» είπε υποβασταζόμενη η μητέρα του, ενώ, την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη με κίτρινα λουλούδια στα χέρια στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα. Το φέρετρο ήταν στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της ΑΕΚ που γράφει «Original».

Το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη ανέφερε: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι' αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή

Ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την τέλεση της κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…».

Το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή
Το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...