Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Τουρκία: Επτά νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνι (Video&Photos)

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε έκρηξη που σημειώθηκε στο Αϊδίνιο στην Τουρκία. Αυτό μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TRT Haber, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

«Ο κυβερνήτης του Αϊδινίου, Χουσεΐν Ακσόι δήλωσε ότι 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, ως αποτέλεσμα έκρηξης που σημειώθηκε σε εστιατόριο στη συνοικία Ναζίλι», αναφέρει ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός. 

Tέσσερις από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη ήταν γυναίκες και τρία παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά. Στο μεταξύ, αναφορές μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι δύο άνθρωποι πήδηξαν από τον δεύτερο όροφο για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Εργαζόμενοι ανέφεραν πως αισθάνθηκαν μια περίεργη μυρωδιά, λίγο πριν την έκρηξη, η οποία, κατά πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, έγινε σε σωλήνα της εγκατάστασης υγραερίου του εστιατορίου, την ώρα που γινόταν επιθεώρησή του. 

Τουρκία: Επτά νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνι
Τουρκία: Επτά νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία: Κατηγορίες για τρομοκρατία σε βάρος του 16χρονου που μαχαίρωσε επίσκοπο στο Σίδνεϊ

Χιλιάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν σήμερα σε τεμένη ανά το Σίδνεϊ για την προσευχή της Παρασκευής παρά την ανησυχία για επιθέσεις αντεκδίκησης μετά την απαγγελία κατηγοριών για τ...

Η Βόρεια Κορέα έκανε πυραυλική δοκιμή Κρουζ και δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου αντιαεροπορικού πυραύλου

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε χθες Παρασκευή σε δοκιμή κεφαλής πυραύλου Κρουζ και σε δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου αντιαεροπορικού πυραύλου, όπως μεταδίδει σήμερα το βορειοκορεατικό π...

Φόρτωση άρθρων...