Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεκινούν και πάλι οι έρευνες για αγνοούμενους

Με το πρώτο φως της μέρας, ξεκινούν εκ νέου οι έρευνες από τα σωστικά συνεργεία και τα γερανοφόρα οχήματα στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62, η οποία συγκρούστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης με εμπορικό τρένο στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη.

Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας ανέρχονται μέχρι στιγμής σε 43, σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας.

Από τους 72 νοσηλευόμενους επιβάτες, 15 πήραν χθες εξιτήριο, ενώ 57 επιβάτες παραμένουν για νοσηλεία στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας (Πανεπιστημιακό και Γενικό).

Έξι από τους τραυματίες, όλοι τους νέοι άνθρωποι ηλικίας 21-26 ετών, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μάχη για τη ζωή τους δίνουν ένας νεαρός με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς και δύο κοπέλες με βαριά εγκαύματα.

Την ίδια ώρα, λαμβάνει χώρα η δύσκολη διαδικασία της αναγνώρισης των θυμάτων από τους συγγενείς τους, με την παροχή δείγματος DNA. Κάποιοι εξακολουθούν να αναζητούν δικά τους άτομα που αγνοούνται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρούσι: Επίθεση σε ομάδα τεσσάρων ανηλίκων – Τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στο πόδι 14χρονο

Ακόμη ένα περιστατικό βίας με θύμα έναν ανήλικο σημειώθηκε, χθες την νύχτα , αυτή την φορά, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυ...

Μαγνησία: Εξαφάνιση 49χρονου στον Πτελεό -«Είχε χρήματα από κληρονομιά αλλά το έμαθαν και άλλοι…»

Η τοπική κοινωνία στον Πτελεό Αλμυρού, στην Μαγνησία, είναι αναστατωμένη από την περίεργη εξαφάνιση του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση, στις 23 Απριλίου. Η εκπομπή του MEGA, «Φως στ...

Φόρτωση άρθρων...