Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λαμία: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε αυλάκι μετά από ώρες αναζήτησης

Ελλάδα

Τραγωδία συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Νέο Κρίκελλο Λαμίας.

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος της κοινότητας, ο οποίος έκανε τη συνηθισμένη απογευματινή του βόλτα, δεν επέστρεψε σπίτι με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχήσουν και να αρχίσουν να τον αναζητούν.

Παρά το γεγονός ότι «χτένισαν» όλη την περιοχή ο ηλικιωμένος ήταν άφαντος και η αναζήτηση γινόταν όλο και πιο δύσκολη αφού έπεσε η νύχτα. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 23:00, ο γιος του τον εντόπισε πεσμένο μέσα σε ένα αυλάκι χωρίς τις αισθήσεις του. Το σημείο είχε πολλά και ψηλά χόρτα με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ο άνθρωπος που ήταν πεσμένος μέσα στο αυλάκι το οποίο είχε και νερό. 

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός και κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος έφερε και τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν γλίστρησε και έπεσε μέσα στο χαντάκι ή εάν περπατώντας έπαθε κάτι παθολογικό με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει μέσα. 

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, καθώς επίσης και πολλοί κάτοικοι οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό ενός πολύ αγαπητού συγχωριανού τους. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φόρτωση άρθρων...