Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στις Σέρρες: Σήμερα η κηδεία του 11χρονου - Συγκλονίζουν οι συμμαθητές του

Ελλάδα

Βαρύ είναι το κλίμα σήμερα στις Σέρρες, μετά από τον θάνατο του 11χρονου μαθητή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, που προκλήθηκε από έκρηξη στο λεβητοστάσιο.

Οι αντιδράσεις των συμμαθητών του σπαράζουν καρδιές, ενώ ένας από αυτούς, ο μικρός Μάνος, πήγε να αφήσει λίγα λουλούδια έξω από το σχολείο, κρατώντας και ένα κομμάτι χαρτί, στο οποίο έγραφε: «Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης».

Σήμερα η κηδεία του 11χρονου Βασίλη

Στις 4 το απόγευμα κηδεύεται ο 11χρονος μαθητής που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο το μεσημέρι της Δευτέρας, από έκρηξη στο λεβητοστάσιο που είχε ως αποτέλεσμα να εκτιναχθεί μια πόρτα και να τον καταπλακώσει.

Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες είναι σήμερα κλειστά, σε ένδειξη πένθους για τον μικρό μαθητή που έχασε τόσο αναπάντεχα τη ζωή του, ενώ το 9ο Δημοτικό, όπου φοιτούσε και ο ίδιος, θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι έρευνες στη σχολική μονάδα και να καθαριστεί ο χώρος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εβδομαδιαία πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από 23 έως 30 Απρίλιου λόγω του νέου δικαστικού χάρτη

Μια εβδομάδα Πανελλαδική καθολική αποχή, από την ερχόμενη Τρίτη 23.4.2024 μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη 30.4.2024, προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στους 63...

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στην Σταδίου - Συνελήφθη 20χρονος οδηγός ΙΧ

Έναν 20χρονο οδηγό ΙΧ αυτοκίνητου, που προχώρησε σε πολλαπλές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί...

Φόρτωση άρθρων...