Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Τρελή πορεία ΙΧ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Η στιγμή που οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει σε μπάρες

Ελλάδα

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει οδηγό να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέφτει σε προστατευτικές μπάρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Eίναι λίγα λεπτά μετά τις δέκα το πρωί σήμερα και ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου ξεκινά και ξαφνικά, αναπτύσσει ταχύτητα, στρίβει απότομα αριστερά, καβαλάει το κράσπεδο και βγαίνει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πέφτοντας με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Δείτε βίντεο:
 

Το μπροστινό μέρος του οχήματος καταστρέφεται και οι υπάλληλοι του πρατηρίου καυσίμων τρέχουν έντρομοι προς το αυτοκίνητο για να βγάλουν έξω τον οδηγό. «Πάλι καλά που δεν περνούσε κανείς να είχαμε νεκρούς» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξεπέρασε τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Οι οκτώ περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες

Καλοκαιρινό ήταν σήμερα το σκηνικό του καιρού στην Κρήτη, όπου η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στην Κρήτη έρχονται ω...

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αθήνα την Κυριακή λόγω της διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή, λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα με την επωνυμία «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024», ανακοίνωσε η Ελληνική Αστ...

Φόρτωση άρθρων...