Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Τρίκερι: Επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση τεσσάρων ατόμων

Ελλάδα

Σε μία παράτολμη ενέργεια προχώρησαν τέσσερις άντρες από τον Αλμυρό Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση του Λιμενικού.

Οι τέσσερις άντρες ξεκίνησαν με τη βάρκα από τη Μιτζέλα με 8 μποφόρ και με μηχανή 30 ίππων να φτάσουν στο Τρίκερι, σύμφωνα με τα gegonota.news.

Όταν έφτασαν κοντά στο νησί, η κατάσταση ήταν δύσκολη. Ο άνεμος και τα κύματα τους έστελναν στα βράχια, στα νησάκια «Μικρά».

Πανικόβλητοι κάλεσαν το λιμενικό σταθμό Αμαλιάπολης και σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και αμέσως η Λιμενάρχης ειδοποίησε μηχανότρατα από το Τρίκερι, για να ξεκινήσει η διάσωση, ενώ έφυγε και μεγάλο σκάφος του Λιμενικού από τον Βόλο.

Η βάρκα τους ρημουλκήθηκε στο Τρίκερι. Οι ίδιοι φιλοξενούνται στο Λιμενικό Σταθμό Τρικερίου με υποθερμία. Οι τέσσερις τρομοκρατημένοι, ενώ αύριο θα μεταφερθούν στον Βόλο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: Δυο συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη δυο ανδρών, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο και στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου. Στη μια περίπτωση 40χρονος αλλοδαπός που παρ...

Πάνω από 80% η μείωση των μεταναστευτικών ροών

Για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 13 Μαΐου και το τι περιμένουμε από αυτή, μίλησε ο Δημήτρης Καιρίδης....

Φόρτωση άρθρων...