Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Βριλήσσια: Νεκροί σε τροχαίο μια 18χρονη κι ένας 17χρονος

Ελλάδα

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα των Χριστουγέννων καθώς δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τα τρία τροχαία που σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε Βριλήσσια, Πέραμα και Παγκράτι.

Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της οδού Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια Αττικής.

Λίγο πριν από τις 5 το πρωί, ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια 18χρονη και ήταν συνοδηγός ένας 17χρονος, εξετράπη της πορείας του επί της οδού Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια και καρφώθηκε σε μια μάντρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα και οι δύο.

Στο σημείο του τροχαίου επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Τραυματισμένα απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Σχιστού, στο Πέραμα Αττικής όπου επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα άκρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...