Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στο Hράκλειο Κρήτης: Ένας νεκρός από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στις Γούβες στο Ηράκλειο, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του creta24.gr, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκαν τα δύο αυτοκίνητα δεν έχουν διευκρινιστεί επίσημα, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως το ασημί όχημα παραβίασε το stop με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μαύρο τζιπ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με το ένα όχημα αμέσως μετά να «σκαρφαλώνει» στις προστατευτικές μπάρες.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 80χρονο στο Ηράκλειο, αλλά ήταν ήδη αργά
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό του ασημί αυτοκινήτου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα 80 ετών. Επί τόπου βρέθηκε και η Τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Φόρτωση άρθρων...