Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Ημαθία: Πριν από 15 ημέρες πήρε το αμάξι ο 28χρονος Ρομά – «Ξέσπασε» στο γκάζι επειδή είχε τσακωθεί με την γυναίκα του

Ελλάδα

Έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στη 15χρονη στην Ημαθία, καθώς όλοι στην Παλαιοχώρα τον γνωρίζουν.

Οι κάτοικοι έδωσαν πληροφορίες στις Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται  για έναν 28χρονο Ρομά, που ζει και αυτός στην Παλαιοχώρα.

Ο οδηγός αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε την μητέρα και τις δυο κόρες της, πριν από δεκαπέντε ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr. 

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας τον είχαν δει πολλές φορές να τρέχει μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Το μοιραίο βράδυ φαίνεται πως «ξέσπασε» στο γκάζι παρασύροντας στον θάνατο μια 15χρονη και τραυματίζοντας την 11χρονη αδελφή της και την 37χρονη μητέρα της.

«Μάλωσε άγρια με την γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι», αναφέρει κάτοικος του χωριού.

Μετά το τροχαίο, ο νεαρός οδηγός εξαφανίστηκε και οι Αρχές τον αναζητούν για να τον συλλάβουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...