Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Βέροια: Απολογείται σήμερα η μητέρα που πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα - Τι θα ισχυριστεί

Ελλάδα

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό θάνατο του μόλις 11 μηνών βρέφους στη Βέροια, το οποίο βρέθηκε πνιγμένο στον ποταμό Αλιάκμονα με τη μητέρα του να αποτελεί τη βασική ύποπτο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η γυναίκα οδηγείται σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας 02/01 η γυναίκα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ η κηδεία του άτυχου κοριτσιού πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με παρόντες τη γιαγιά, τον παππού και τον θείο της.

Το κοριτσάκι σήμερα θα έκλεινε τον πρώτο του χρόνο και κανονικά θα έπρεπε να σβήνει το πρώτο του κεράκι. Αντιθέτως όμως έσβησε εξαιτίας της ίδιας του της μάνας, η οποία θα κληθεί σε λίγες ώρες να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για τον τραγικό θάνατο του παιδιού της.

Η μόνη υπερασπιστική κατεύθυνση που έχει η φερόμενη παιδοκτόνος είναι τα ψυχολογικά προβλήματα που ανέφερε ο δικηγόρος της, με την ίδια ωστόσο να αρνείται ακόμα και αυτά και να δηλώνει ότι δεν το σκότωσε εκείνη και πως το βρέφος μπουσούλισε και έπεσε στο νερό και εκείνη δε γνώριζε κολύμπι για να βουτήξει να το σώσει.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλισε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου και έπεσε στο νερό. Δε μπορούσα να πέσω στο νερό για να την βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», φέρεται να έχει πει στις Αρχές, στάση την οποία αναμένεται να διατηρήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Σημειώνεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του βρέφους προέκυψε ότι το βρέφος έχασε τη ζωή του από ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος και το πόρισμα του ιατροδικαστή περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει ασκηθεί εις βάρος της 29χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία 8 συλληφθέντων για δολοφονίες και εμπρησμούς

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των 8 συλληφθέντων για συμμετοχή σε σπείρα της Greek Mafia, που κατηγορούνται για δολοφονίες, βόμβες και εμπρησμούς. Οι συλλήψεις ξ...

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...